KUNDSERVICE

KOM TILL OSS

KOM TILL OSS

Oavsett om du ska köpa nya segel eller behöver reparera dina gamla är det alltid en bra idée att komma till loftet. Det är bra genom att se dina segel som vi kan ge en ärlig bild av vilka åtgerder som är rätt för dig. 
ORDERVILLKOR

ORDERVILLKOR

Vi följer de regler och normer som gäller för dessa produkter. Merparten av våra produkter är skräddarsydda just för dig med stora krav på passform.
FRAKT & LEVERANS

FRAKT & LEVERANS

Oavsett vart du bor kan vi hämta eller leverera segl till dig, kontakta oss för en skräddarsydd lösning.
BETALNINGSUPPGIFTER

BETALNINGSUPPGIFTER

När din order färdig för avhämtning skickar vi en avisering tillsammans med en faktura. Du får gärna ringa och boka en tid för avhämtning, på så vis kan vi avsätta tid för dig. Glöm inte kolla öppettiderna före besök.
VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR

Vi vill alltid vara tillgängliga för att svara på dina frågor, för att kunna göra bäst nytta där det behövs svarar vi här på några av de vanligaste. Du kan även finna svar på våra sidor teknik och service.
PERSONUPPGIFTER

PERSONUPPGIFTER

Vi på Doyle värnar om att skydda din personliga integritet. Vi arbetar därför för att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt gällande lagar och regler.

Doyle Sails Sverige

Doyle Sails Sverige är familjeföretaget med stark uppbackning av globala resurser. Vi erbjuder alla typer av segel och service samt garantiarbeten oavsett vart dina Doyle segel är inköpta, vår garanti gäller på alla Doyle loft Världen över. Vill du läsa mer om Doyles Globala arbete skall du besöka Doylesails internationella hemsida,

22 januari 2019
22 januari 2019
22 januari 2019
22 januari 2019